Eden Residences: Μινιμαλιστική κομψότητα με εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα του Πρωταρά

Με την μαγεία από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Πρωταρά να ρέει άφθονη στον μινιμαλιστικό μοντέρνο σχεδιασμό του, το Eden Residences της KARMA Developers, μόνο αισθήματα δέους και θαυμασμού προκαλεί.

Ο σχεδιασμός του συγκροτήματος διαμερισμάτων, εμπνευσμένος από τη διαφορετικότητα, την ιστορία και την εξέλιξη της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, όπως επίσης και του αρχικού γράμματος της λέξης EDEN (E), που σημαίνει παράδεισος, συνδυάζει το σύγχρονο με το απέριττο, αφήνοντας τη λιτή του ομορφιά να μαγνητίσει και τα πιο αδιάφορα βλέμματα. Χωροθετημένο μόλις 400 μέτρα από τις χρυσές αμμουδιές της θάλασσας του Πρωταρά, διαθέτει ασυναγώνιστη ανεμπόδιστη θέα στο μεγαλείο των καταγάλανων πολυβραβευμένων παραλιών της περιοχής.

Η απλότητα είναι εκείνη που χαρακτηρίζει τον κομψό σχεδιασμό του κτηρίου, το οποίο αναδεικνύει την ομορφιά της φύσης της περιοχής, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα μοναδικό ταξίδι μέσα στο γαλάζιο της Μεσογείου που φλερτάρει με το χρυσοπράσινο της Κύπρου. Οι υαλοπίνακες που περιβάλλουν όλα τα διαμερίσματα του Eden Residences, δεν αφήνουν στιγμή να ξεχάσει κανείς πως βρίσκεται σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.

Πέντε αρχές χαρακτηρίζουν το έργο: επίπεδα και αίθρια, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, βλάστηση, θέα και ιδιωτικότητα, φως και ταυτότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα κατακόρυφα στρωματοποιημένο κτήριο. Πλάκες ποικίλων μεγεθών, επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση του χώρου αλλά και της ιδιωτικότητας και ενεργοποιούν την ευελιξία μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού των διαμερισμάτων. Οι λεπτομέρειες και η εστίαση στον συνδυασμό υλικών υψηλής ποιότητας, προσφέρουν μια κατασκευή που είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και κομψή.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων περιβάλλεται από περίφραξη, που εντός της απλώνονται χώροι πρασίνου πέραν των 5.000τ.μ., χώρος μπάρμπεκιου κατά μήκος της κοινόχρηστης πισίνας καθώς και χώρο υποδοχής, γυμναστήριο και καθιστικό.

Έχοντας την επιλογή διαμερισμάτων δύο ή τριών υπνοδωματίων, όλα τα διαμερίσματα είναι επιδέξια σχεδιασμένα, ούτως ώστε να παρέχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, καθιστώντας το Eden Residences την ιδανική κατοικία για οικογένειες, αλλά και επένδυση στο κέντρο του Πρωταρά.

Μοναδικά διαμερίσματα στην καρδιά του Πρωταρά

Επιπρόσθετα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την λειτουργικότητα του Eden Residences είναι η άνεση και η ευκολία αφού βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού παραδείσου του Πρωταρά, αλλά και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης που διαθέτει με απευθείας πρόσβαση σε κάθε όροφο μέσω ανελκυστήρα.

Η περιδιάβαση μέσα στην άψογη εσωτερική διαρρύθμιση και των συστημάτων αυτοματισμού που διαθέτει το κτίριο, είναι ένα ταξίδι μέσα στην ποιότητα, η οποία σε συνδυασμό με τον περίτεχνο φωτισμό κάθε δωματίου, μεγιστοποιεί τον χώρο, ενώ οι λεπτομέρειες μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής, ολοκληρώνουν το σκηνικό. Οι αγοραστές όμως έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν στα μέτρα και γούστα τους τον χώρο τους, ενώ παράλληλα να αφήσουν και τη δική τους υπογραφή, μέσω της μεγάλης ποικιλίας φωτιστικών, επίπλων και φινιρισμάτων.

Τα μοναδικά οφέλη και προνόμια που προσφέρει το Eden Residences της Karma Developers, δεν μπορούσαν παρά να γίνουν άμεσα αντιληπτά και να εκτιμηθούν. Αυτό επιβεβαιώνει και το γεγονός πως μόλις τέσσερα από τα 17 διαμερίσματα του συγκροτήματος, είναι σήμερα διαθέσιμα.

Η KARMA Developers, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της για υψηλής ποιότητας κατασκευές, σε μοναδικές περιοχές που προσφέρουν ευκολία, άνεση και ευεξία, προετοιμάζει ένα καινούργιο οικιστικό συγκρότημα, εφάμιλλο προδιαγραφών, πλησίον του Fig Tree Bay, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Λίγα λόγια για την KARMA Developers:

Η KARMA Developers, με πέραν των 38 χρόνων εμπειρίας στον χώρο, κατέχει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της ανατολικής ακτής της Κύπρου με ίσως τα περισσότερα έργα που κατασκευάστηκαν στην περιοχή να ανήκουν στο πορτφόλιο της!

Ο χαρακτήρας της εταιρίας είναι πλασμένος από όλα τα όμορφα που ξεχωρίζουν τον κυπριακό λαό: φιλοξενία, ακεραιότητα, ανθρωπιά, εμπιστοσύνη. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και προσφέροντας πολυδιάστατες εμπειρίες εξυπηρέτησης στους πελάτες της, η Karma Developers, δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε κάθε της έργο, κατασκευάζοντας ακίνητα με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλά αισθητικά και λειτουργικά πρότυπα στις πιο προνομιακές τοποθεσίες!

Source:kathimerini.com.cy

Claudia Teslovan

SENIOR SALES ADVISOR 

+357 23 730777

+357 96212174

 claudia@karmadevelopers.com.cy

 www.karmadevelopers.com  |  www.karma.cy

16 Kennedy Avenue (Kapparis), Paralimni

5290, Cyprus, P.O.Box 33133

 

Yiolanda Manoli

SENIOR SALES ADVISOR 

+357 23 730777

+357 96 216928

 yiolanda@karmadevelopers.com.cy

 www.karmadevelopers.com  |  www.karma.cy

 16 Kennedy Avenue (Kapparis), Paralimni

5290, Cyprus, P.O.Box 33133

 

Georgia Masia

Senior Sales Advisor 

+357 23 730777

+357 99 212374

 georgiamasia@karma.cy

 www.karmadevelopers.com  |  www.karma.cy

 16 Kennedy Avenue (Kapparis), Paralimni

5290, Cyprus, P.O.Box 33133

 

Have Any
Questions?